Klantervaringen

"Topvrouw"

Als aanjager van onder andere biobased bouwen en doorontwikkeling van BIPV(t) heb ik een druk bezette agenda: van het ene overleg naar de andere presentatie. Ik moet dan ook niet teveel na hoeven denken over de backoffice. Voor mijn nieuwe bedrijf de Architect met Energie, moest er administratief veel opgestart worden. Niet alleen dit, maar ook het event- en projectmanagement dat mijn werk met zich meebrengt, pakt Yvonne met raad en daad op. Topvrouw!

2023-Harold van de Ven
De Architect met Energie

“Meer dan een spin in het web”

Yvonne is meer dan een spin in het web. Voor de adviesraad Sociaal Domein Best (ASDB) verzorgt zij de verslaglegging, maar doet veel meer dan dat. Yvonne legt contacten, geeft signalen preventief af over zaken waarmee de ASDB zich zou moeten/kunnen inlaten. Is duidelijk in haar feedback, accuraat, maar nooit te kort door de bocht. Kortom, heerlijk om deze praat- en doe-paal naast ons te hebben.

2022-Meindert Leutscher,

“Fijne netwerkpartner”

Op Yvonne kun je bouwen ze is accuraat, betrouwbaar en een fijne netwerkpartner om mee te werken. Yvonne geeft mij en haar netwerk het juiste gevoel en ondersteuning om maximaal te kunnen presteren in de wereld van het Techniekonderwijs. Kortom complimenten voor je dienstverlening, betrokkenheid en vooral collegialiteit.

2021-Adri Pijnenburg,

“Altijd op tijd en punctueel”

De Adviesraad Zorg en Samenleving Oirschot (AZSO) adviseert, gevraagd en ongevraagd, de gemeente op het gebied van het sociaal domein. Daarvoor komt de adviesraad maandelijks bijeen. Sinds 2018 verzorgt Office Support Best voor ons de verslaglegging van deze vergaderingen. Dat gebeurt altijd op tijd; het scheelt ons een heleboel werk. 

2020-Hans Engels,

“AAA+: alert, attent en adequaat”

Yvonne verzorgt voor het Platform vmbo Mobiliteit en Transport de hele administratie. Ze doet dat op een voortreffelijke manier. Er ontgaat haar weinig (zeg maar gerust niets), ze ziet verbanden en initieert deze ook zelf, is nauwkeurig en zorgvuldig in haar werk. En als extraatje (het plusje) is ze ook als mens fijn in de omgang en manier van communiceren. Kortom, voor ons heeft ze een AAA+ label!

2019-Henri van Breugel,

“Inspireert studenten zichzelf te ontplooien”

Op een workshopdag speciaal voor studenten van Fontys ACI, heeft Yvonne een inspirerende en leerzame workshop gegeven over het schrijven van een goede CV en motivatiebrief. De studenten waren erg enthousiast en vroegen zelfs of Yvonne ook echt wilde komen lesgeven bij Fontys. Een mooi compliment voor een professionele, authentieke vrouw die open en spontaan studenten meeneemt en inspireert om zichzelf nog verder te ontplooien.  Dank voor je bijdrage!

2018-Lily van den Berg,

“Goede communicatie, eerlijk en betrouwbaar”

Voor de ontwikkeling van de website en brochure van Cultuurbank Best hebben wij Yvonne niet alleen voor de teksten ingeschakeld, maar ook om het proces te begeleiden. Zo hadden wij 1 contactpersoon in plaats van 3 en dat werkte voor ons prettig. Gaandeweg gaf Yvonne ons ook nog tips voor het inzetten van social media en andere (online) promotiemogelijkheden. De digitale brochure is daar een mooi voorbeeld van.

Kortom: wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

2018-Henri Scheepers,

“Een vrolijke vakvrouw”

Voor het maken van een efficiencyslag op kantoor en het professionaliseren van onze backoffice, hebben wij Office Support Best ingeschakeld. Met een goed luisterend oor en haar computerkennis, weet Yvonne haar vakmanschap accuraat in te zetten. Ze denkt met ons mee. Daarmee heeft ze ons niet alleen werk uit handen genomen op het gebied van social media, ook heeft Yvonne ervoor gezorgd dat wij goed onderbouwde keuzes konden maken voor onder andere onze website. Tel erbij op dat Yvonne netjes en verzorgd, opgeruimd en vrolijk is, en je komt tot een hele fijne samenwerking.

2017-David en Sonja de Leeuw,

“Een prettige bemoeial”

Yvonne van Beek verzorgt voor het Platform Produceren, Installeren en Energie het secretariaat. Ze treedt daarnaast op als ambtelijk secretaris van het bestuur. Het platform is een netwerk van 160 vmbo-scholen met ruim 450 betrokken docenten, die samen kennis uitwisselen en zich professionaliseren. Yvonne is voor de stichting “de spin in het web” en ze doet dit met veel enthousiasme en professionaliteit. Ze verzorgt onder andere de correspondentie, de verslagen maar ook de website en het jaarlijkse symposium.

De uitspraak “prettige bemoeial” heb ik gedaan bij de evaluatie van de landelijke dag. Toen kwam de rol van Yvonne aan de orde, haar gedrevenheid en haar onvermoeibare drang om zaken te verbeteren. Als een echte “bemoeial” kreeg ze mensen zover om (nog) meer kwaliteit te leveren.

2017-Adriaan de Graaff,

“Geen concurrentie; wel elkaar versterken”

Vanuit de behoefte om kennis met elkaar te delen en vervangingsmogelijkheden te bespreken hebben een klein aantal ondernemende ZZP-secretaresses sinds juli 2015 de krachten gebundeld.

Een maal per kwartaal komen zij bij elkaar. Vaste onderdelen die steevast tijdens zo’n bijeenkomst worden besproken zijn: behoefte bepalen van extra capaciteit/ondersteuning, hulpvragen, sparren en kennisdelen.

Een waardevolle aanvulling voor zowel de Ondernemende rechterhanden maar zeker ook voor de klanten van deze “rechterhanden”. Office Support Best is initiator van deze netwerkgroep: “Het is mooi om de groep te zien groeien, dat we daadwerkelijk op elkaar terugvallen, elkaar voorzien van tips  en gezamenlijk professionaliseren. Geen concurrentie maar elkaar versterken.”

2017-De ondernemende rechterhanden,

“Lokale ondernemer met groot sociaal hart”

WBO zocht ondersteuning bij het creëren en invoeren van een nieuwe huisstijl, website en foldermateriaal. We hadden dus een vormgever, een webbouwer en een tekstschrijver nodig. Yvonne was al een oude bekende, die we toevallig op dat moment tegenkwamen. Maar toeval bestaat niet! Niet veel later ontstond een mooie samenwerking tussen ons en ‘de 3 musketiers’: De Veelzijdige Secretaresse, Abezonz en Yolknet. Als lokale welzijnsorganisatie past het helemaal bij ons om met kleine, lokale ondernemers te werken, die bovendien een groot sociaal hart hebben.

2017-Sandra Conijn,

“Goed in het verwoorden van wat ik wil”

Omdat ik een grote musicalavond wilde organiseren heb ik Yvonne gevraagd om mij te helpen bij het schrijven van een artikel voor diverse kranten.

Ik heb haar leren kennen als een meedenkend persoon die cultuur een warm hart toedraagt. Zij is snel en goed in het verwoorden van wat ik wil.

Zij herkent de dingen die belangrijk zijn en weet dit goed te verwoorden maar dan wel op een unieke manier waardoor je artikelen vlot en goed geschreven zijn.

Het is fijn om met iemand te werken die snel communiceert en van wanten weet.

2016-Helga Westerman,

Contact

10 + 1 =