Coaching en Door de bomen het bos niet zien…

22 feb 2023

Soms voer ik ze: coaching gesprekken. Om ondernemers op weg te helpen als zij in alle wir war aan mogelijkheden niet weten waar te beginnen.

Gisteren had ik een mooi mens aan mijn bureau zitten. Ze wilde alles tegelijk en wilde ook alles zelf kunnen: website, teksten, social media, naast de dienstverlening waar het uiteindelijk om draait. En daarmee overzag ze het allemaal niet meer. Samen hebben we een stip op de horizon gezet en een overzicht gemaakt van zaken die nodig zijn om naar deze stip te komen. Nog een paar wensen en mensen aan toegevoegd en ze kon er verder mee aan de slag.

Nee, ik ben niet de professional die ze nodig bleek te hebben, maar de weg hiernaartoe is haar nu helder. Mijn doel was bereikt. Dank je wel voor je vertrouwen, mooi mens!